.

.

Kenda Klever R T Kr All Terrain LT285 75R 129 126R E лесен камион гума

Kenda Klever R T Kr All Terrain LT285 75R 129 126R E лесен камион гума

DEN 3332.96

Пристапност
Во достапна форма

Kenda KLever R/T KR601 LT285/75 R18 129/126 R Eoverviewkenda's Klever R/T Kr601 е груба теренска гума што е дизајнирана за употреба на SUV, лесни камиони и други 4х4 возила и има агресивна странична и трага што дозволува силна тракција -Ра и подобра отпорност на сечење, кинење и абразии. Изграден со блокови на центри за меѓусебно блокирање кои ги подобруваат влечењето надвор од патот и перформансите на снежните патишта, оптимизираниот дизајн на Кливер R/T KR601 ги намалува звуците на патот и вибрациите за тивко, удобно возење. Наменето за употреба на SUV, лесни камиони и 4x4 возила. Изградени со 3 целосни трупови што ја штитат гумата од оштетување и пункции за подолг живот. Агресивната шема и шемата на шара ја подобруваат влечење, додека истовремено ја штити гумата од исечоци, солзи и абразии. Инженерски со стабилен заштитник на мушка што го чува подрачјето на мушка и раб од оштетување при возење надвор од патот. Големи жлебови во рамките на водата од исцедување на шарата и кал од гумата за подобра влечење и перформанси. Дополнително пиење во рамките на шара на патот за да се зајакне влечење на ледени, снежни и влажни патишта. Може да се закопне со столпчиња TSMI #15, каде што е дозволено, да се зголеми влечење во тешки зимски временски услови.

Главните карактеристики

Избор на клиент